Logg inn  |  Registrer
Handlekurven er tom!

Quesadilla: Mer enn ost som møter en tortilla!

Steg 1

Start med å rive 550 gram ost, og kutt 250 gram chorizo i små biter.


Steg 2

Varm opp stekepannen på middels varme og stek chorizoen. Den har naturlig fett så du behøver ikke bruke olje eller smør. Stek ca 5 minutter og sett til side når det er ferdigstekt.


Steg 3

Varm opp en ny panne til middels varme. ( ikke stek i samme panne som chorizoen, da fettet vil gjøre torillaen hard ). Varm tortillaen i tør panne.

Fyll tortillaen med revet ost og chorizo.

Brett tortillas i to og varm quesadillasen i 1-2 minutter på hver side til osten er smeltet.


Servering

Serveres med salsa. Salsa molcajeteada El Fuerte eller Salsa Five Chiles.

P.S Mens quesadillas varmes kan du presse lett med stekespaden slik at fyllet fordeles og varmes raskere.

 







Tags:  kjøttdeig

Bli den første til å kommentere!

Vennligst registrer deg for å legge igjen en kommentar

Kommenter oppskrift (0)

Quesadillas de chorizo con queso en tortilla de maiz azul

Ingredienser

Dette trenger du
  • 250gram spansk chorizo
  • 550gram gulost ( Jarlsberg og Gauda)
  • 16stk tortilla blå guanajuato