Logg inn  |  Registrer
Handlekurven er tom!

En velsmakende rett som er rask å tilberede.

Steg 1

Skjær tomater, løk og chili i skiver.


Steg 2

Krydre kjøttet med salt og pepper, og stek kjøttet i en panne med litt olje. Del kjøttet i mindre biter da dette gir en bedre fordeling i tortilliaen. Ta kjøttet av pannen så det kan hvile noen minutter.


Steg 3

Stek tomater, chili og løk på pannen med litt olje3-4 minutter. Tilsett kjøttet igjen og bland godt sammen.


Servering

Varme tortillas fylles med kjøtt og saus. Serveres varm.

Tags:  kjøttdeig

Kommenter oppskrift (2)

av Adriana , den fredag 28. februar 2014
Hei! Det er nesten riktig, men vi har koriander i salsasausen. Skal oppdatere oppskriften så den linker direkte til salsaen: http://www.mexmat.no/oppskrifter/oppskrift/37-pico-de-gallo
av lise hegna , den fredag 28. februar 2014
det skal vel være cilantro også? Ser sånn ut på bildet, og for meg et must til mexikansk mat...

Tacos de Bistec

Ingredienser

Dette trenger du
  • 500gram strimlet biffkjøt
  • 1klype(r) sort pepper
  • 2spiseskje(er) olivenolje
  • 2stk serrano chile
  • 2stk tomater
  • 12stk mais tortilla
  • 1/2stk løk
  • 1klype(r) salt