Logg inn  |  Registrer
Handlekurven er tom!

Smaksrik og deilig quesadilla som er enkel og tilberede.

Steg 1

Skyll soppen og del opp i små terninger. Finhakk løk, hvitløk og koriander. Bland alt i en bolle.


Steg 2

Ta litt olje i en varm panne. Stek blandingen på middels varme til soppen ser myk ut. Krydre med salt.


Steg 3

Varm tortillaen i samme panne og fyll på med sopp blandingen.


Servering

Serveres umiddelbart. PS! Du kan selvsagt bruke blå Maseca og Maseca hvit og lage ekte maistortilla. Oppskriften finner du her: http://mexmat.no/index.php/oppskrifter/oppskrift/31-tortillas

Tags:  tortilla

Bli den første til å kommentere!

Vennligst registrer deg for å legge igjen en kommentar

Kommenter oppskrift (0)

Quesadillas de champiñones

Ingredienser

Dette trenger du
  • 8stk Stilker av koriander
  • 2fedd hvitløk
  • 1spiseskje(er) olivenolje
  • 16stk mais tortilla
  • 1/2stk løk
  • 1teskje(er) salt
  • 350gram sopp