Logg inn  |  Registrer
Handlekurven er tom!

Prøv denne historiske retten som har røtter helt tilbake til før 1500 tallet.

Steg 1

Rens svinekjøtt og mais homminy. Fyll en gryte med 5 liter vann og kok opp. Før det koker, legg løk og hvitløk,deretter kjøttet og mais homminy.Tilsett salt og urter når det begynner å koke.


Steg 2

Bløt Guajillo chili ved å legge i litt vann. Ta deretter chilien i en foodprosessor og bland med 2 hvitløk til en fin masse. Putt deretter i en liten kasserolle, sammen med litt olje (uten smak) og kok opp. La det småkoke i ca 15 minutter. Sil sausen, og hell over gryten med pozole (svinekjøtt og mais homminy). La det koke til svinekjøttet er mørt. Regn med ca 45 min - 1 time og krydre med litt salt om nødvendig.


Servering

Kan serveres med tostadas, reddiker, creme fraiche, hakket løk, oregano og sitron.

 

Tags:  svinekjøtt

Kommenter oppskrift (2)

av Adriana , den fredag 30. januar 2015
Hei Det er mais som er kokt og som er klart til bruk. Du bruker den til å lage pozole. Det er en typisk rett i Mexico. Du må prøvde den. Smaker veldig godt. :)
av Hanne Ødegaard , den fredag 30. januar 2015
Hva er mais hominy? Er den veldig annerledes enn vanlig mais?

Pozole Rojo de Puerco

Ingredienser

Dette trenger du
  • 3/4kilo(er) hominy
  • 1/2stk hvitløk
  • 1/2kilo(er) svinekjøtt (små terninger)
  • 1/4neve valgfri urter
  • 4stk chile guajillo
  • 1/2stk hvitløk
  • 1/4 løk