Logg inn  |  Registrer
Handlekurven er tom!

Picadillo con carne - en enkel og allsidig meksikansk rett.

Steg 1

Hakk poteter, gulrøtter, løk og chili. Bland tomatene i en blender med litt vann og hvitløk. Stek løken i olivenolje til den er gjennomsiktig, men ikke brun. Tilsett serrano chile (fersk jalapeño), brun det raskt (men skal ikke bli brunt).


Steg 2

Tilsett kjøttdeig (eller blandet biff og svinekjøtt) og pepper. Fortsett omrøring til det er gjennomstekt, men det skal ikke bli veldig brunt. Tilsett tomater og fortsett til de begynner å endre farge. Smak til med salt og tilsett poteter og gulrøtter.


Steg 3

Kok videre på lav varme i 15 minutter (eller til potetene og gulrøttene er ferdigkokt). Hakk squash og legg i til slutt. La det småputre i 5 minutter før servering.


Servering

Serveres som hovedrett med ris. Kan servere i taquitos, tostadas eller som snacks med tortilla chips.

Tags:  kjøttdeig

Bli den første til å kommentere!

Vennligst registrer deg for å legge igjen en kommentar

Kommenter oppskrift (0)

Picadillo de Carne

Ingredienser

Dette trenger du
  • 250gram kjøttdeig
  • 1klype(r) sort pepper
  • 1stk gulrot
  • 1/4stk løk
  • 1stk squash
  • 2spiseskje(er) extra virgin olivenolje
  • 1fedd hvitløk
  • 1stk serrano chili
  • 1klype(r) salt
  • 2 tomater
  • 1/2teskje(er) malt spisskummen
  • 1stk potet
For servering
  • Tortillas eller tostadas