Logg inn  |  Registrer
Handlekurven er tom!

En av våre favoritter. Kan serveres til lunsj eller middag.

Steg 1

Kok kyllingfillet i vann sammen med en skive løk og salt i 45 minutter. La den avkjøles og riv kyllingen i biter.


Steg 2

Hakk salat og skjær tomatene i små terninger. Putt de i hver sin bolle


Steg 3

Varm bønnene raskt og smør på tostadasene. Legg deretter på kylling. Fyll med litt creme fraiche, salatt, tomater og syltet chili (jalapenos).


Steg 4

Til slutt skjær avokado i skiver og legg over tostadaene. Til slutt, smak til med salt og dryss med ost.


Servering

Den kan serveres som en buffet. Putt kylling og grønnsaker i skåler for servering etter ønske. Husk å bruke litt sitronsaft over avocadoen så den ikke blir brun. Bruk gjerne Salsa Verde "comaleña" grønn, Del Fuerte som gir en ekstra deilig smak.

Finhakk gjerne litt koriander og dryss over.



Tags:  kylling

Bli den første til å kommentere!

Vennligst registrer deg for å legge igjen en kommentar

Kommenter oppskrift (0)

Tostadas de pollo

Ingredienser

Dette trenger du
  • 4stk kyllingfillet
  • 1dl krem (fraiche eller mat yogurt)
  • 1stk tomat
  • 1stk avocado
  • 1/2stk salat
  • 1teskje(er) salt
  • 8stk tostadas
  • 1/2stk skiver av chilli jalapeño
  • 200gram fersk ost
  • 300gram refried bønner